Shperblimi i lindjes se femijes

1
3604

Pervec shperblimit te lindjes se dhene nga bashkia, ekziston edhe Shperblimi i lindjes se femijes i cili jepet nga instituti i sigurimeve shoqerore per cdo familje nese te pakten njeri nga prinderit eshte i siguruar prej nje viti.
Shperblimi per lindje femije jepet ne shumen e 50% te pages minimale pra 12.000 leke te reja. Shperblimi i lindjes merret tek Insituti i sigurimeve shoqerore duke dorezuar dokumentat e meposhtem

Dokumentat qe dorezohen tek sigurimet per te marre shperblimin e lindjes se femijes:

  • vertetim tatimor per derdhje kontributesh
  • certifikate familjare
  • certifikate lindjes se femijes
  • fotokopje karte identiteti
  • listepagesa e plotesuar nga subjekti
  • nr i llogarise bankare dhe emri i bankes

 

Keto dokumenta per shperblimin e lindjes se femijes dorezohen tek instituri i sigurimeve shoqerore.

Previous articleMicrosoft Dynamics NAV – Program per Kontabilitet finance
Next articleRegjistrimi i biznesit ne QKB – Procedura, sportelet dhe afatet

1 COMMENT

  1. Pershendetje me Falni po nje gje nuk po kuptoj se ju I nzirrni keto njoftime por ne realitet asgje nuk zbatohet mua personalisht me ka lind nusja dhe me thane qe do te merrni leket e lindjes I thash kur behet fjal me thane deri ne gjasht muaj Kane kaluar dhe asgje SME Kane dhene une femija I 8 dhe deri tani asnjehere nuk kam marre lek nuk e kuptoj se per cfare I nzirrni keto njiftime apo per te here thjesh si dekumenta dhe ti marrin punjesit e komunave apo bashkive ju faleminderit per mir kuptimin

Comments are closed.