Formulari i deklarimit te punonjesve ne Shkp (Modeli i ri 2017)

0
4742

Modeli i ri i deklarimit te punonjesve per Tiranen nga Sherbimi kombetar i punesimit. Shkarko formularin online

Sipas Shkb, cdo fillim tremujori, cdo punemarres ka per detyre te deklaroje prane zyre se punes ku ndodhet aktiviteti i tij, te gjithe te punesuarit sipas formularit te deklarimit.

Zyra e Punesimit TIRANE: Rr.Vellezerit HutaTel: 04 – 363 529

Klliko me poshte per te shkarkuar formularin ne format excel

Modeli i ri i deklarimit

Previous articleSa paguhet raporti mjekesor – Ligji per sigurimet shoqerore
Next articleKontrollo kontributet shoqerore dhe shendetesore online