Microsoft Dynamics NAV – Program per Kontabilitet finance

0
1636

Njihuni me platformen Microsoft Dynamics Navision. Program kontabiliteti dhe finance per bizneset e mesme dhe te medha.
Cfare eshte Microsoft Dynamics NAV dhe si funksionon ky program. Program nga Microsofti per bizneset, shitjet blerjet, arken banken, asetet etj. Demo Microsoft Dynamics NAV enterprise resource planning (ERP)
Previous articleDorezimi i pasqyrave financiare, bilancit 2016 online
Next articleShperblimi i lindjes se femijes