Lajm i keq për të gjithë ata që kanë euro, ja çfarë pritet të ndodhë

0
905

Luhatja qe ka pesuar euro eshte vertete alarmante! Monedha europiane eshte rikthyer ne trendin renes gjate kesaj jave teksa ka humbur 0.3 pike ndaj lekut.

Sipas bankes se Shqiperise aktualisht 1 euro kembehet me 123.09 perkundrejt mesatares se fillimvitit prej 124.6.

Euro pritet te zhvleresohet me tej gjate javeve dhe muajve ne vijim teksa do shtohet presioni i turizmit ne muajt e veres e shtimit te valutes nga vizitoret.

Nga renia e euros humbasin bizneset qe eksportojne dhe perfitojne tregtaret qe importojne mallrat e tyre, si edhe qeveria qe paguan me pak per borxhin e jashtem.