Kush Jemi

Portali Biznesi.al eshte nje portali informativ me lajme dhe te reja rreth botes së biznesit
Biznesi.al ofron mundesi te gjithe atyre qe jane te apasionuar pas botes së biznesit, qe te lexojne artikuj te ndryshem rreth fushes se gjërë të biznesit shqiptar dhe nderkombetar.

Portali gjithashtu pasurohet vazhdimisht me materiale akademike interesante prandaj ju ftojme te na ndiqni ne rrjetin social ne Facebook