Google search engine

japonezet

Furgon_Albania
images
- Advertisement -
Google search engine

Recent Posts

Most Popular

Tatimit mbi të Ardhurat Personale nga Punësimi Tatimit mbi të Ardhurat Personale...

Data 01.04.2022 I nderuar Tatimpagues, Ju njoftojmë se në zbatim të ligjit nr. 113/2021 datë 25.11.2021, për një ndryshim në ligjin Nr.8438, datë 28.12.1998,...

Ky eshte njeriu më i pasur në Kinë, nuk do ta besoni cili eshte...

Kina tashmë ka një biznesmen te ri që kryeson listën e më të pasurve dhe ai shet ujë të ambalazhuar. Zhong Shanshan e krijoi kompaninë...

Dikush po paguan borxhet e fukaranjve, por askush nuk e di njeh. Flet shitesja...

Një njeri i panjohur po ua paguan borxhet të varfërve në Tuzla, të Turqisë por askush nuk po e gjen se kush është ky...

Hyn në fuqi vendimi! Fillon rritja e pensioneve (Kategoritë qe përfitojnë)

Nga dita e mërkurë, 1 prill, qeveria ka vendosur që të gjitha pensionet rriten në masën 2.3 për qind. Këshilli i Ministrave ka miratuar...

“Vendi me i varfer ne Evrope qe po ndihmon Italine”, Ndihma e mjekëve shqiptarë...

Nisja drejt Italisë, një nga vendet më të prekura në botë nga pandemia e koronavirusit, e 30 mjekëve dhe infermierëve shqiptarë, ka tërhequr sot...