Home

Portal Biznesi, Informacione, lajme, keshilla mbi biznesin shqiptar

Biznesi.al eshte mbi te gjitha nje faqe informuese mbi biznesin ne Shqiperi. Sipermarresit por jo vetem, mund te informohen dhe te ndajne me ne sugjerimet dhe eksperiencat e tyre. Me tej porali ofron asistence ne mbajtjen e biznesit tuaj me sherbime kontabiliteti dhe finance si dhe hapje te nje dritareje online te biznesit tuaj. Biznesi.al te rritemi se bashku..

Kontakt  Informohu