Gruaja i kollitet në fytyrë policisë: Kam koronavirus, tani do e kuptoni edhe ju

0
1763

Kollë e përsëritur koronavirusi ndaj policisë. Kjo nuk ishte parë deri më tani!

Videoja që shihni më poshtë vjen nga Parisi në Francë, nga Boulevard Barbès.

Policët nisën të qeshnin me gruan e cila në vend që të heshte, iu kthye atyre në mënyrë direkte.

Në atë moment policët humbin durimin dhe i afrohen për një kontroll normal.

Por në këtë moment gruaja nis të kollitet në mënyrë të vazhdueshme dhe insiston duke thënë se ka koronavirus.

“Kështu do e kuptoni edhe ju”, iu thotë ajo. Në fillim ata stepen, por nuk druhen më tej, duke vendosur me vendosmëri.

Previous articlePas bilanceve dramatike, një lajm i mirë vjen nga Italia
Next articleAshpërsohen masat për qytetarët, ushtria zbret në rrugët e Tiranës! Mbani distancë nga njëri tjetri (Video)