Dorezimi i inventarit online

2
1458

Si behet dorezimi i inventarit online ne faqen e Tatimeve.

Drejtoria e pergjitshme e tatimeve edhe kete vit ka bere njoftimin se inventari per bizneset e medha duhet te dorezohet brenda dates 10 janar 2017.
Per te dorezuar inventarin ju duhet te hyni ne webfaqen e tatimeve dhe te shkoni tek menuja ceshtjet e mia. Krijoni ceshtje te re duke zgjedhur opcionin pyetje te pergjithshme. Vazhdoni me ngarkimin e dokumentit te bere nga ana juaj deri ne fund duke e dorezuar. Tek pershkrimi mund te shkruani Inventari i materialve me 31/12/2016

Mos harroni ta dorezoni!!!

Dorezimi i inventarit online brenda dates 10 janar
Inventari i mallrave eshte objekt verifikimi nga organet tatimor

 

Previous article9 dokumentet që t’i shpëtoni kontrollit tatimor
Next articleBiznesi i vogel pagesa dhe deklarimi

2 COMMENTS

Comments are closed.