Dorezimi i bilancit online prane QKB

4
5562

Dorezimi i bilancit online
Depozitimi i pasqyrave financiare dhe raporteve te auditit
Dorezimi i pasqyrave financiare tek Qkr behet vetem online brenda dates 31 korrik tek portali E Albania
Për te dorezuar bilancin online, duhet te logoheni ne portalin E-Albania dhe me pas kerkoni vjalen bilanc ne kutine e kerkimit.
Nese keni nevoje per te derguar bilancin online na kontaktoni.
Zgjidh Depozitimi i pasqyrave financiare dhe raporteve te auditit dhe vazhdo me aplikimin sipas manualit te perdorimit qe tregohet ne faqen e tyre.
Më poshte tek komentet keni menyren se si te logoheni apo regjistroheni tek portali E albania
Si te dergoni bilancin online. Komento per me shume info
dorezimi i bilancit

Previous articleZyra e tatimpaguesit
Next articleSi te eksportosh ne Shqiperi

4 COMMENTS

 1. Hapat e procedurës
  Hapat që duhet të ndiqni për të hapur një llogari si biznes:
  – Administratori duhet të hapë llogarinë si individ (Tek opsioni “Regjistrohu”).
  – Tek opsioni “Hyr”, do të logohet administratori, i cili duhet të përzgjedhë mënyrën e identifikimit “Identifikimi i qytetarëve/bizneseve me fjalëkalim”.
  – Pas logimit në portal, administratori duhet të logohet në sistem për të hapur një llogari si biznes (tek opsioni “Hapësira ime”), në menunë “Regjistro biznes”.
  – Tek opsioni “Hyr”, do të logohet subjekti, i cili duhet të përzgjedhë mënyrën e identifikimit “Identifikimi i qytetarëve/bizneseve me fjalëkalim: NIPT dhe fjalëkalimin (password) që administratori ka vendosur gjatë regjistrimit të biznesit.

  Admin

Comments are closed.