Certifikata e origjines 

0
1082

Certifikata e origjinës ku merret dhe per cfare sherben.

Certifikata e origjinës lëshohet nga dhoma e tregëtisë dhe industrisë së Shqipërisë.

Shërben per mallrat qe eksportohen jashtë vendit. 

Pasi te jeshe bere anetare i dhomes se tregëtisë dhe industrisë duke paguar shume 20000 leke per biznesin e vogël dhe 50000 per biznesin e madh, mund te pajisesh me certifikatë per cdo dergese jasht vendit. Certifikata kushton 2000 leke dhe leshohet nga zyra  dhomes se tregëtisë dhe industrisë e cila ndodhet ne fillimin e rruges se Kavajes.

Previous articleDrejtoria e bujqesise Tirane
Next articleBiznesi i vogël: TVSH-ja do të na fundosë, rrezikohen 150 mijë të vetëpunësuar