Askush nuk mund ta mohojë fuqinë e eBay. Që nga viti 1995 kompani ka mbajtur vendin si një nga nga tregjet më të mëdha në botë. Kompani ka kthyer mijëra të apasionuar në shitës potencial dhe ka lejuar mijëra ët tjerë të drejtojnë biznese fitimprurëse pa u lodhur fare që...
Në Tiranë ka filluar një valë e re ndërtimesh, ku krahas firmave të mëdha, kanë dalë në skenë dhe kompani të vogla, të panjohura, të cilat sipas bilanceve zyrtare së paku tre vitet e fundit kanë deklaruar të ardhura minimale ose zero. Monitor ka identifikuar disa prej tyre, nga...
Ja hapat qe duhet te ndiqni per te fituar para online me ane te Youtube. Ndoshta keni dëgjuar histori rreth njerëzve që fitojnë para nëpërmjet Youtube, e madje disa janë bërë të pasur prej tij. Mund t’ju jetë dukur e pabesueshme, por në fakt është mjaft e thjeshtë. Mjafton të...
Mbi një miliardë njerëz në botë përdorin Facebook-un. Mijëra njerëz po bëjnë para falë tij. Shumica e përdoruesve kanë faqe në Facebook, por nuk dinë se si të fitojnë para me të. Përfitimi i parave nga faqet e krijuara në Facebook është shumë i lehtë. Kjo varet nga numri...
Gjithnjë e më shumë, të rinjtë dhe shumë profesionistë nga Ballkani Perëndimor po kërkojnë një jetë më të mirë duke shkuar në lindje – duke zgjedhur për vende si Republika Çeke, Sllovakia dhe Polonia. Ndërsa shumë mjekë, infermierë dhe profesionistë të tjerë të mjekësisë gjejnë punë në Gjermani dhe...