Bill Gates mund të jetë një nga njerëzit më të pasur në botë, por edhe ai do të duhet të presë në rradhë për një burger ashtu si ne të tjerët. Miliarderi i dashuruar pas hamburgereave të linjës Dick's Drive-In, u pa të priste ne rradhe si klientët e tjerë...
Kantautori Flori Mumajesi është zgjedhur Personazhi i Vitit nga Revista Class. Ndonëse ka falenderuar votuesit, Flori “ia ka hequr” vetes këtë çmim duke pohuar se ka vetëm një emër që meritonte të ishte i nominuar dhe fitues: ELVIS NAÇI. “Personalisht për mua ka vetëm një emër i cili e meritonte të...